Enver Aysever’den interaktif gösteri

Gazeteci-yazar Enver Aysever, “Mırıldandıklarım Haykırdıklarım” isimli tek kişilik gösterisiyle Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

26 Aralık 2016 Pazartesi 12:07
Enver Aysever’den interaktif gösteri
Aysever, kızına yazdığı mektuplarını ve yaşamının farklı dönemlerine dair anılarını, hikayelerini fotoğraflar ve dönem müzikleriyle izleyiciyle paylaştı. 

Gazeteci-yazar Enver Aysever, “Mırıldandıklarım Haykırdıklarım” isimli tek kişilik gösterisiyle Maltepelilerle buluştu. Enver Aysever, yazıp, yönetip oynadığı oyununda izleyicileri, çocukluk ve gençlik dönemlerini yaşadığı 1970'li ve 1980'li yıllara yolculuğa çıkardı. Günümüzde cep telefonlarıyla hayatların çekildiğini ifade eden Aysever, "Eskiden albümlere bakıp geçmişe dönerdik. Yeni kuşak 1970'li yıllardan söz edince, 19. yüzyılda bir dönem zannediyor" dedi.



Aysever geçmişe dair yolculuğunda, dönemin siyasi aktörlerinin ve siyasi koşullarının ailesine ve yaşantılarına bıraktığı izleri izleyiciye aktardı.
İzleyicilerin aynı zamanda katılımcısı olduğu interaktif oyunda Aysever, izleyiciye ev ödevi vererek geleceğe dair mektuplar yazdırdı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108