Edebiyat günleri sona erdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından “27 Mayıs’tan 15 Temmuz’a darbe edebiyatı” temasıyla düzenlenen 16.Bursa Edebiyat Günleri ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu konseri ile sona erdi.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 15:00
Edebiyat günleri sona erdi

Darbelerin edebiyata, kültür, sanat ve hayata etkilerinin konuşulduğu oturumların yanı sıra, şairler okullarda liseli edebiyatseverlerle buluştu. Etkinlik bünyesinde Cahit Koytak, Hüseyin Atlansoy, Mehmet Solak gibi isimlerin katıldığı şiir akşamı düzenlendi.

Bu yılki teması “27 Mayıs’tan 15 Temmuz’a Darbe Edebiyatı” olan etkinlik, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kapanış gecesinde Cahit Koytak “Süleyman Çelebi Edebiyat Ödülüne”, Kurtuluş Kayalı “Lamii Çelebi Edebiyat Ödülüne” ve Turan Karataş “Mehmet Şemsettin Ulusoy Edebiyat Ödülüne” layık görüldü.

Prof. Dr. Mustafa Kara’ya ait “1999’a Kadar 99 Edebiyat Dergisi 1.Sayı Sergisi” açılışı ve “Darbeler Belgeseli” ile başlayan 16.Bursa Edebiyat Günleri, ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun muhteşem konseri ile sona erdi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108