Altındağ Belediyesi minyatür sergisi açtı

Minyatür sanatçısı Taner Alakuş ve öğrencilerinin sergisi Ankara Altındağ’da açıldı.

26 Mart 2022 Cumartesi 11:10
Altındağ Belediyesi minyatür sergisi açtı

Minyatür sanatçısı Taner Alakuş ve öğrencilerinin sergisi Ankara Altındağ’da açıldı.

Altındağ’da yepyeni bir sergi kapılarını sanatseverlere açtı. Hacettepe Mahallesi Fener Sokak’ta bulunan Güneş Sanat Galerisi’nde beğeniye sunulan minyatür sergisi sanatseverlerin büyük ilgisini çekti. Sergi, 24 Nisan’a kadar ziyarete açık olacak.

Altındağ’da gerçekleştirilen sanatsal ve kültürel aktivitelerin Altındağ’ı daima yukarıya taşıdığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Altındağ kültür ve sanatın da kalbi. Sanatın ve sanatçının yanındayız, daima da yanında olacağız. Herkesi Hamamarkası’na, Güneş Sanat Galerisi’ni ziyaret etmeye ve birbirinden güzel eserlerin yer aldığı bu sergiyi görmeye davet ediyorum" diye konuştu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108