Atatürk Kongre Kültür Merkezi Bursa

Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi Adresi Telefon Numarası İletişim Bilgileri

14 Kasım 2016 Pazartesi 19:17
Atatürk Kongre Kültür Merkezi Bursa

Merinos Parkı – Osmangazi – Osmangazi / Bursa

0 224 272 16 00

Atatürk tarafından 1938 yılında işletmeye açılan Merinos Fabrikası, Cumhuriyet tarihinin sembol işletmelerinden biridir. Park içinde aslına uygunluğu gözetilerek restore edilen fabrika binasıyla bütünleşen kongre merkezi ile Merinos, bir kongre kültür merkezine dönüşmüş; her türlü organizasyonun düzenlenebileceği bir tesis
olarak Bursa’ya kazandırılmıştır.

Merinos Fabrikası’nın üretimden sanata uzanan yolculuğu, aynı zamanda Bursa’nın gelişerek değiştiğinin bir göstergesidir.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi; 1800, 900, 800 ve 500 kişilik salonların yanında, 50 ve 100’er kişilik 11 adet seminer odası ile Türkiye’nin altı kongre merkezinden biri olmanın sorumluluğunu da üstlenmiştir.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108