KMÜ’de Kütüphaneler Haftası kutlandı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, ‘Kütüphane Haftası’ dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

29 Mart 2022 Salı 13:54
KMÜ’de Kütüphaneler Haftası kutlandı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, ‘Kütüphane Haftası’ dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

KMÜ’de 58’inci Kütüphane Haftası nedeniyle Merkezi Kütüphanede düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Gevher Hatun Anaokulu’nun öğretmenleri ve minik öğrencileri katıldı. Minik öğrencilerle bir araya gelen Rektör Namık Ak çocuklarla yakından ilgilenerek, "Geleceğimizin en önemli teminatı çocuklarımızla Kütüphane Haftası vesilesiyle bir araya geldik. Bilim ve teknolojinin gün geçtikçe daha da önem kazandığı günümüzde okumak ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinde bulunarak sürekli yeni bilgiler öğrenmek olmazsa olmazımızdır. Hedefimiz yarınlarımızı şekillendirecek olan çocuklarımıza ve gençlerimize kitap sevgisini ve kütüphanecilik bilincini aşılamaktır" dedi.

Anaokulu öğrencilerinin KMÜ Merkezi Kütüphanesini gezdiği etkinlik hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108