Uganda Heyetinden Karacabey’e Ziyaret

Bursa’ya çeşitli konularda teknik inceleme ziyareti gerçekleştiren Uganda heyeti, ‘Tarım Başkenti’ Karacabey’e konuk oldu.

08 Kasım 2016 Salı 12:43
Uganda Heyetinden Karacabey’e Ziyaret

Son dönemde kent tanıtımı adına gerçekleştirdiği kültürel, sosyal ve ekonomik atılımlarla tüm kesimlerin haklı takdirini kazanan Karacabey Belediyesi, ülke içinde ve dışında başlattığı girişimleri hız kesmeden sürdürürken, bu doğrultuda son olarak Bursa’ya çeşitli konularda teknik inceleme ziyaretinde bulunan Uganda heyetine ev sahipliği yaptı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ev sahipliğinde önceki gün gerçekleşen ziyarette, Uganda Busoga Bölgesi Jinja Belediye Başkanı Majit Bitambuze ile Iganga Belediye Başkanı David Balaba’nın yanı sıra çeşitli mesleklerdeki uzmanlardan oluşan heyet de hazır bulundu.



Karacabey’e Hayran Kaldılar

Uganda’dan gelen yetkililer, tarımsal üretim ve hayvancılıktaki en son teknolojilerin uygulanmasından ötürü Karacabey’i seçtiklerine vurgu yaparken, Karacabey’e hayran kaldıklarını da dile getirdi.

Konuklarına nazik ziyaretleri için tüm ilçe halkı adına teşekkürlerini sunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da tarım konusunda ülkenin lokomotifi olan ilçe çiftçilerinin, bu konudaki deneyimlerini herkesle paylaşmaktan her zaman gurur duyduklarını kaydederken, ilçenin değerlerini sembolize eden çini tabaklardan da konuklarına hediye etmeyi ihmal etmedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108