Tarık Mengüç, Sevilen Şarkılarını Karacabeylilere Seslendirecek

Karacabey Belediyesi, her yıl Yeniköy’de gerçekleştirdiği etkinliklerle yaz akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

25 Haziran 2017 Pazar 21:49
Tarık Mengüç, Sevilen Şarkılarını Karacabeylilere Seslendirecek

Yaz sezonu öncesi bu etkinliklerine Roman Gecesi ile başlayan Karacabey Belediyesi, etkinlikler kapsamında pop müziğin sevilen sanatçılarından Tarık Mengüç ile ‘yaza merhaba’ diyor.

Karacabey Belediyesi tarafından, yazlık tatil beldesi Yeniköy’de düzenlenecek Roman Gecesi etkinlikleri kapsamında Tarık Mengüç, Karacabeyli sevenleriyle buluşacak. Mengüç’ün konserinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Tüm Halkımızı Bekliyoruz

Konser öncesi yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Ali Özkan, “Özellikle Roman vatandaşlarımızdan yoğun bir talep alıyorduk. Biz de onların ricasını kırmadık ve Tarık Mengüç’ü ilçemize getirmeye karar verdik. Tüm halkımızı bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz’’ dedi.

Öte yandan Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Roman Gecesi - Tarık Mengüç Konseri’, 26 Haziran Pazartesi günü saat 20.30’da, Yeniköy’de gerçekleştirilecek.

KARACABEY BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
Tarık Mengüç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108