Salih Koca’dan Ali Özkan’a Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Salih Koca ve AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli tarafından Başkan Özkan’a gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol da hazır bulundu.

30 Eylül 2017 Cumartesi 21:21
Salih Koca’dan Ali Özkan’a Ziyaret

İlçedeki son dönemde gerçekleştirilen yatırımlar ve hazırlanan projelere yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgi sunan Başkan Özkan, ilçenin geçmişten bu yana var olan güçlü kaynaklarının gün yüzüne çıkarıldığını ve Karacabey’i güzel günler beklediğine işaret etti.

Ali Özkan: Karacabey’i 80 Bin Kişilik Bir Aile Olarak Görüyoruz

Karacabey’in tüm Osmanlı coğrafyasından insanları bünyesinde kaynaştırmayı başarmış, huzur ve barış içerisinde yaşayan örnek yörelerden biri olduğunu dile getiren Ali Özkan, ilçeyi 80 bin kişilik tek bir aile olarak kabul ettiklerini ve bu doğrultuda tüm katmanların refahı için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerine vurgu yaptı.

Salih Koca: İlçedeki İnsan Merkezli Çalışmalar Takdir Edici Düzeyde

Karacabey’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden ve bereketli toprakları ve çalışkan insanları ile bilinen Karacabey’in, son dönemde elde ettiği önemli başarıları yakından takip ettiklerini dile getiren Salih Koca da ilçede insan merkezli, refah düzeyini artırıcı çalışma ve başarılı performansın her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108