Otizmli Çocuklardan Ali Özkan’a Ziyaret

“2 Nisan, Dünya Otizm Farkındalık Günü” sebebiyle otizmli çocuklar, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.

02 Nisan 2017 Pazar 10:17
Otizmli Çocuklardan Ali Özkan’a Ziyaret

Birleşmiş Milletler tarafından;  “2 Nisan, Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilen ve otizm ile ilgili farkındalık oluşturulmasını ve otizmli bireylerin sorunlarına çözüm bulunmasını hedefleyen gün kapsamında otizmli çocuklar, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, sorun ve çözüm önerilerini paylaştı.
 
Karacabey’de faaliyet gösteren Özel Yaşam Eli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öncülüğünde bir araya gelerek, Karacabey Belediye’sini ziyaret eden otizmli çocuklar, ilçede kendi yaşam standartlarının yükseltilmesi konusunda yapılması gerekenleri Başkan Özkan’a aktardı.
 
Otizmli çocuklara yönelik hizmet veren merkezin kurucusu olan ve aynı zamanda kendisi de bir otizmli olan Okan Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette; Okul Müdürü Ezgi Yurdakul, öğretmenler Burcu Ertürk ve Kübra Gülseren ile öğrenciler Yavuz Selim Uçan ve Ahmet Eren hazır bulundu.

Çağdaş Normlara Yükseltmeye Kararlıyız
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve tüm kent genelindeki dezavantajlı bireylerin yaşam standartlarının, çağdaş normlara yükseltilmesi adına her zaman için gerekli duyarlılığı gösterdiklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu yöndeki çabalarını da kararlılıkla sürdüreceklerine vurgu yaptı.


 
Tüm İnsanlığın Ortak Görevi
 
Otizmli çocukları tek tek öperek, her zaman yanlarında olacağı sözünü veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; otizmli çocuklar tarafından hazırlanan ve üzerinde ‘Otizme Mavi Işık Yak’ yazılı tişört ile birlikte, ‘Otizmli çocukların topluma kazandırma görevinin sadece anne ve babaların değil tüm insanların ortak bir görevi olduğu’ mesajını da verdi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108