Mustafakemalpaşaspor’dan Ali Özkan’a Ziyaret

Son dönemde sportif başarıları ile göz dolduran Karacabey’e, komşu ilçe Mustafakemalpaşa’dan da anlamlı bir destek geldi.

31 Aralık 2016 Cumartesi 00:00
Mustafakemalpaşaspor’dan Ali Özkan’a Ziyaret

Bursa 1. Amatör Lig 4. Grup’ta göz dolduran futbolu ile dikkatleri üzerinde toplayan Mustafakemalpaşaspor Futbol Kulübü yöneticileri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, Karacabeybirlikspor’un başarılarından duydukları gururu dile getirdi.


 
3.Lig’de Karacabeyspor’a Başarı Temennisi
 
Geçtiğimiz hafta, Mustafakemalpaşaspor Başkanı Ender Küçük ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ve Karacabeybirlikspor Başkanı Uğur Koçak’ın da hazır bulunduğu ziyaret son derece sıcak bir atmosferde gerçekleşirken, konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da; ekonomik, kültürel ve sosyal yönlerden büyük benzerlik gösteren komşu ve yakın dost her iki ilçenin, sportif açıdan da birbirlerine destek olmasının önemini dile getirdi.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 31.12.2016 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108