‘Mobil Başkan Ali Özkan’ Vatandaş Buluşmalarına Devam Ediyor

2 yıl önceki seçim beyannamesinde de yer aldığı şekilde, “Mobil Başkan Ali Özkan” sloganı kapsamında ‘oturan değil, sorunları yerinde çözen başkan’ olacağı taahhüdünü veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaş buluşmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

04 Kasım 2016 Cuma 21:50
‘Mobil Başkan Ali Özkan’ Vatandaş Buluşmalarına Devam Ediyor

Başkan Özkan’ın, ilçe sorunlarının yerinde belirlenip çözüm yolları konusunda vatandaş görüşlerinin de alınması amacını taşıyan ve tüm ilçe halkında da büyük memnuniyet yaratan ziyaretlerin son adresi, ‘Karacabey Kapalı Pazaryeri’ oldu.

Salı günleri Ömer Matlı Kapalı Pazaryeri’nde kurulan pazarda, tüm esnaf tezgâhlarını tek tek ziyaret eden ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Özkan, ziyaretlerde ilçe sorunlarının yerinde belirlenip çözüm yollarının bulunması hususunda, vatandaş görüşlerinin de alınmasının hedeflendiğini söyleyerek, bu ziyaretlerden verimli geri dönüşler aldıklarını kaydetti.

‘Modern Kent Karacabey’ İçin Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Vatandaş buluşmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini aktaran Başkan Özkan ayrıca, belediye başkanlık makamını kutsal bir görev olarak kabul ettiklerini belirterek, “Halka Hizmeti, Hakka Hizmet” felsefesi çerçevesinde de 7 gün 24 saat çalışan ve bu görevi canı gönülden yapan insanlar olarak, Karacabey’in modern ve müreffeh bir kent olması adına var güçleri ile çalışmalarını sürdürecekleri mesajını da verdi.

banner119
Son Güncelleme: 05.11.2016 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108