Milletvekili Gözgeç’den Ali Özkan’a Ziyaret

Son dönemde, hükümet tarafından yapılan büyük ölçekli yatırımlarla dikkatleri üzerinde toplayan Karacabey, Bursa siyasetinin iki önemli ismini konuk ederek, 2018 yılında hayata geçirilecek projeleri değerlendirdi.

06 Ocak 2018 Cumartesi 20:48
Milletvekili Gözgeç’den Ali Özkan’a Ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Karacabey ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Gülten Kapıcıoğlu ile birlikte, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, ülke ve ilçe gündeminde yer alan konular masaya yatırıldı.
 
Önceki gün Karacabey Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda, son dönemde hükümet tarafından Karacabey’de inşaatı gerçekleştirilen Gölecik ve Yeşildere barajları olmak üzere ilçeye büyük değer katacak önemli projelerin devam ettirildiğinin altını çizen AK Parti Bursa Milletvekili Gözgeç, yine ilçe ve tüm Türkiye ekonomisine değer katacak İstanbul-İzmir otobanı ile Çanakkale Boğaz Köprüsü ve buna bağlı bağlantı otoban yollarının yapımının hızla devam ettiğini anımsattı.

Gözgeç: “Bölgeye Yatırımların Takipçisi Olmayı Sürdüreceğiz”

Karacabey’in geçmişten bu yana güçlü potansiyeli ve çalışkan insanları ile Bursa’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu sözlerine ekleyen Gözgeç, Karacabey’in ve Bursa’nın ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda olduğuna ve hükümet olarak ilçeye olan yatırımların da takipçisi olacağına vurgu yaptı.

Özkan: “Karacabey, Dünya Ölçeğinde Projelere Ev Sahipliği Yapıyor”

Konuklarını ilçelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyet dile getiren ve ilçeye yapılan yatırımların önemine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ilçenin mevcut potansiyeline kazandırdıkları dinamizm ile hükümet tarafından Karacabey ve hinterlandında gerçekleştirilen dünya ölçeğinde büyük yatırımların, ilçeye baştan aşağıya yepyeni fırsatlar getirdiğine dikkat çekti.

Belediye Yatırımları İnsanımıza Değer Katıyor

Başkan Özkan ayrıca, ilçeyi sosyal, kültürel, sportif, eğitim, ekonomik ve nüfus olarak önemli düzeyde etkileyecek TEKNOSAB gibi bir projenin de Karacabey’de gerçekleştirildiğine vurgu yaparken, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi’nin de bu fırsatları daha da güçlendirecek projeleri bir bir hayata geçirdiğini ve bölge insanının refahını artırıcı çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini dile getirdi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108