Karacabeylilerden Temizlik İşlerine Tam Not

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan ankette, Karacabey Belediyesi ilçeler arasında büyük başarı elde ederken, bu faaliyetlerin içerisinde birinci sırada temizlik işlerinin geldiği belirtildi.

10 Ocak 2017 Salı 15:29
Karacabeylilerden Temizlik İşlerine Tam Not

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da önceki gün Temizlik İşleri Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaretle, Temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem ve personeli ile bir araya gelerek, gösterdikleri başarılı performanstan ötürü kendilerini kutladı.


 
Karacabeyliler Adına Kutlama
 
Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anket sonucu yapılan değerlendirmelerle, Kenan Gündem’in Karacabey Belediyesi’nde yılın bürokratı seçildiğini belirtirken; “Temizlik İşleri Müdürümüz Kenan Gündem ve mesai arkadaşlarının cansiperhane çalışması, hem şahsımın hemde ilçe halkımızın takdirini kazanmıştır. Tabi ki burada Sayın Kenan Gündem’i tebrik ederken ekibini de unutmuyoruz.



Çünkü bu başarıda onların da büyük payı var. Ben bu kapsamda ilçe halkımız adına, Temizlik İşleri MüdürümüzKenan Gündem ve personelini tebrik ediyorum.

Bu başarılarının devamını diliyorum” dedi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108