Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey Kent Konseyi tarafından, kaldırım ișgallerinin masaya yatırıldığı toplantı, geniş bir katılımla önceki gün Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

24 Eylül 2017 Pazar 14:55
Karacabeyliler Kaldırım İşgali İstemiyor

Karacabey’deki siyasi partilerin ilçe başkanları, kadın kolları başkan ve üyeleri, Esnaf Odalarının Başkanları, sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların hazır bulunduğu panelde, kaldırım işgalleri masaya yatırıldı.

Kahvehane önlerine sandalye konulmasına şiddetle tepki gösteren vatandaşlar, işyeri sahiplerini kaldırım işgali konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

Engelli Vatandaşın Kaldırım İsyanına Alkışlı Destek

Panele tekerlekli sandalyesi ile katılan engelli bir vatandaşın, ‘Kaldırımlar bizimdir, ben kaldırımda yürümek istiyorum” şeklindeki tepki içeren sözleri, katılımcılardan yoğun alkış ile destek bulurken, zabıtanın kontrolleri sıklaştırması ve duyarsızlık gösteren kişilere de gerekli cezaların kararlılıkla uygulanması istendi.

Mahmut Çayır: Kaldırım İşgallerinin Takipçisiyiz

Hem Karacabeylilerin panele gösterdiği yoğun ilgiden, hem de toplantıdan tekvücut halinde keyfi uygulamalara 'dur' denilme kararı alınmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır, ilçenin tüm yönleriyle 'modern kent' hedefine ulaşması adına, başta kaldırım işgali olmak üzere tüm konuların yakından takipçisi olmayı ve bu tarz toplantılar yapmayı da sürdüreceklerini söyledi.

KARACABEY BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
KaracabeyKaldırım Işgali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108