Karacabey’e 1000 kişilik yeni fabrika geliyor

İstanbul-İzmir Otoyolunun tamamlanması ile birlikte, İstanbul ve Kocaeli’ndeki sanayi doygunluğunun yegâne alternatifi konuma yükselen Karacabey, yatırımcıların da dikkatlerini üzerinde toplamayı sürdürüyor.

09 Ocak 2018 Salı 23:32
Karacabey’e 1000 kişilik yeni fabrika geliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa’nın en köklü sanayi firmalarından biri olan ve ileri teknolojiye dayalı üretim yapan Eroğlu Makina firmasının yetkililerini makamında ağırlarken, firmanın Karacabey’de 1000 kişinin çalışacağı bir fabrika açacağı müjdesini de verdi.

Desteğimiz sürecek

Belediye Başkanı Ali Özkan, başta tarıma dayalı sanayinin yanı sıra, ileri teknoloji ile üretim yapan çevre dostu sanayicinin de bölgeye çekilmesi adına, belediye olarak başlattıkları yoğun girişimlerin ve desteğin, artırılarak sürdürüleceğini söyledi.

Eroğlu Makina firması sahibi Nusret Eroğlu tarafından gerçekleştirilen ziyarette, CNC makinalarının en önemli parçalarını üreten ve tüm dünyaya ihracatını da gerçekleştiren firmanın, 1000 kişinin çalışacağı bir fabrikayı Karacabey’e kuracağı kaydedildi.

Karacabey sanayicinin ve yatırımcının ilgisini çekiyor

Konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özkan, Karacabey’in geçmişten bu yana, dünya ve Türkiye ölçeğinde önemli markaların üretim üssü olduğunun altını çizdi.

Ali Özkan, yapımı tüm hızı ile süren Karacabey Taşpınar Mahallesi’nde, 8 milyon metre kare büyüklündeki bir alanda yükselen TEKNOSAB projesi ile birlikte, Karacabey’in Güney Marmara’nın da parlayan yıldızı olacağına vurgu yaptı.

Fabrikalar için nitelikli ara eleman

Karacabey’e olan yatırımcı ve sanayici ilgisinin, her geçen gün daha da büyük ivme kazandığını belirten Özkan, Karacabey bölgesindeki sanayicinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacının karşılanması adına, paydaşları olan tüm resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte, etkin projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.

Karacabey ve Karacabeylileri güzel günler bekliyor

Sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman yetiştirilmesi amacı ile en son olarak, Karacabey Endüstri Meslek Lisesi’ni baştan aşağıya sanayicilerin destekleri ile yepyeni teknolojik aygıtlarla donattıklarını aktaran Özkan, önceki gün de Karacabey TSO ile birlikte 3000 metrekarelik bir alanda, Mesleki Eğitim Merkezi’nin temelini attıklarını söyledi.

Başkan Özkan ayrıca, her şeyin en iyisine layık olan Karacabey ve Karacabeylileri, güzel günler beklediğini de sözlerine ekledi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108