Karacabey’de Tüm Camilerin Bakım ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Ramazan ayında, ilçe genelindeki camilerde herhangi bir eksiklik yaşanmaması adına harekete geçen Karacabey Belediyesi,kapsamlı şekilde yürüttüğü temizlik seferberliğinde sona geldi.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 19:03
Karacabey’de Tüm Camilerin Bakım ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Karacabey Belediyesi tarafından, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinceyürütülenhummalı çalışmalar neticesinde, ilçede merkez ve kırsal tüm mahallelerde yer alan 105 caminin iç temizliği, çevre düzenlemesi ve tadilat gibi bakım işleri komple elden geçirildi.

Tüm Camilerimizin Bakımları Tamamlandı

Belediye Başkanı Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler bu çalışmaları her yıl düzenli olarak yapıyoruz. Temizlik İşleri ekiplerimiz, 64 kırsal ve 21 merkez mahallemizle birlikte toplam 85 mahallemizin camisinde, bu çalışmaları ivedilikle sürdürdü.

Halılar hijyenik şartlarda ve güvenilir yöntemlerle komple temizlendi.

Camlarından, bahçesindeki otlara kadar tüm camilerimiz, genel bakım onarım ve düzenlemeden geçirilerek, Ramazan öncesi halkımızın hizmetine sunuldu’’ dedi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108