Karacabey’de Tarla Yolları Kışa Hazırlanıyor

Tarım Başkenti’ Karacabey’de, çiftçilerin yaz-kış iklim şartlarından etkilenmeden ürünlerini pazarlara kısa sürede ulaştırılması adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye ekipleri, kırsal mahallelerdeki çalışmalara hız verdi.

10 Kasım 2016 Perşembe 12:23
Karacabey’de Tarla Yolları Kışa Hazırlanıyor

Kırsal mahallelerde son dönemde topyekûn kalkınma adına önemli projeleri birbiri ardına hayata geçiren Karacabey Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalarla, tarla ve arazi yollarının çağın koşullarına uygun hale getirilme çalışmalarına hız verdi.

Karacabey Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde, çiftçilerin tüm iklim şartlarından etkilenmeden yılın 12 ayı boyunca başta tarla ve çiftliklerine rahatlıkla ulaşabilecekleri belirtildi.

Üreticilerimiz Hak Ettiği Refah Düzeyine Ulaşacak

Karacabey’in kırsal mahallelerinden olan Harmanlı Mahallesi’nde, ekiplerin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Yolların düzeltilmesinin yanı sıra, üzerine stabilize malzemelerle de kaplama yapılarak, uzun süre bozulmayacak şekilde, sağlam zeminli yol çalışması gerçekleştirilerek, çiftçilerimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmemelerine gayret ediyoruz. Böylece yollar, iş makineleri ve traktörlerin yanı sıra; diğer normal araçlar için de kullanılabilir hale geliyor. Kırsalda tarım ve hayvancılıkla ülkemize hayat veren üretici kardeşlerimizin, hak ettiği refah düzeyine ulaşmaları adına son dönemde hayata geçirilen projelerimiz, tüm kararlılığı ile devam edecektir” şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 10.11.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108