Karacabey’de okuma etkinlikleri süratle devam ediyor

Yaklaşık 3 ay önce Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan ve ilçedeki ilk ve ortaokul öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla okuyorum' etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

06 Mart 2018 Salı 16:09
Karacabey’de okuma etkinlikleri süratle devam ediyor

Etkinliklerin bu haftadaki bölümüne kırsalda yer alan Beylik Mahallesi ev sahipliği yaparken, Başkan Ali Özkan etkinlikler kapsamında, ‘Beylik Mahallesi İlkokulu ve Orta Okulu’ndaki minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler, Başkan Özkan ile aynı masada kitap okuma heyecanına ortak oldu.

Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren öğrencilere teşekkür ederek, eğitim ve öğretime son derece önem verdiklerinin altını çizdi.

Bu zamana kadar, ilçede çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Özkan, “Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile kırsal mahallelerimizdeki okullarımızda, sizlerle bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, halen kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler, bunların çoğalması için böyle bir etkinlikte buluştuk. Etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Okuduğunu anlamak ve yorum yapabilmek çok önemli

İlçe merkezi ve tüm kırsaldaki öğrenciler ile gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğini, genişleterek sürdürmeye kararlı olduklarını dile getiren Özkan, hızlı okuma ve okuduğunu anlama ile bu bilgilere yorum getirebilme alışkanlığının, erken yaşlardan itibaren mutlaka kazanılması gerektiğini kaydetti.

Özkan, bu alışkanlığın hayatın tüm evrelerinde başarıya ulaşmak ve diğer ülke gençleri ile rekabet edebilmek adına vazgeçilmez gereklilik olduğunu ifade ederek, öğrencilere çeşitli okuma kitapları hediye etti.

Anlamlı etkinlikte ayrıca, öğrenci ve öğretmenler Başkan Ali Özkan’a çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2018 22:34
Anahtar Kelimeler:
OkumaOkuma Etkinliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108