Karacabey’de Kırsal Mahallelere Yatırımlar Sürüyor

Karacabey’in bütünsel olarak kalkınıp gelişmesi adına, ilçenin dört bir yanında yatırımlarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, Eskisarıbey Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi.

03 Ağustos 2017 Perşembe 21:25
Karacabey’de Kırsal Mahallelere Yatırımlar Sürüyor

Eskisarıbey Mahallesi ziyaretinde bir açıklama yapan Başkan Özkan, İlçemizin merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu noktada muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Bizim için Karacabey’imizin her köşesi çok önemli’’ dedi.

Karacabey, 03.08.2017 – Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Eskisarıbey Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kısa bir süre önce, tadilat çalışmalarının başladığı mahalle muhtarlığına ait sosyal alanda yapılan çalışmalar ile mahalle düğün salonunun bakım ve onarım işlemlerini yerinde incelemek için Eskisarıbey Mahallesi’ne giden Başkan Özkan, burada Mahalle Muhtarı Hayati Özdül ile bir araya geldi.

Bizim İçin Karacabey’in Her Köşesi Çok Önemli

Kırsal mahallelerin, belediyelere doğrudan bağlanması ile sorumluluklarının arttığını ifade Başkan Ali Özkan, “Planlı ve programlı çalışma anlayışımızla, başarılı bir organizasyon halindeyiz. İlçemizin merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu noktada muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Ve sırf bu diyaloğu güçlendirmek adına da Muhtarlıklar Müdürlüğümüzü kurduk. Bizim için Karacabey’imizin her köşesi çok önemli’’ dedi.

Daha sonra kırsal mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Özkan, ustalardan çalışma hakkında bilgi aldı. Ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Özkan, mahallelilerin görüş ve önerileri de dinledi.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 03.08.2017 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108