Karacabey’de ‘Halil İbrahim Sofrası’ Çamlıca Mahallesi’nde kuruldu

‘Mobil Başkan’ sloganı ile ülke genelinde adını duyuran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal ve kent merkezi ayırt etmeksizin vatandaş buluşmalarını kararlılıkla devam ettiriyor.

24 Ocak 2018 Çarşamba 20:06
Karacabey’de ‘Halil İbrahim Sofrası’ Çamlıca Mahallesi’nde kuruldu

Karacabey’in tüm mahallelerini gezerek, vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli buluşmalar kapsamında Çamlıca Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Özkan’la birlikte, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de etkinlikte hazır bulunurken, sorunlar ve çözüm yolları titizlikle not alındı.

Çamlıca Mahallesi sakinlerinin de yoğun katılımının gözlendiği ziyarette vatandaşlar, Başkan Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve taleplerini yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Büyük ölçekli yatırımlar ivme kazandı

Buluşmada konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe genelinde büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak gerçekleştirilen büyük ölçekli yatırımların giderek ivme kazandığını belirterek, “Modernleşme adına yaşanan büyük değişimden, vatandaşlarımız da övgü ile bahsediyor. Karacabey’in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba gösteriyoruz. Çamlıca Mahallesi de bu hizmetlerden en güzel şekilde yararlanıyor” dedi.

Ortak aklın gücüne inanıyoruz

Belediye olarak, mali yönden uyguladıkları planlı çalışmalar sayesinde oldukça güçlü hale geldiklerini ve tüm sorunları çözebilecek güce ulaştıklarını ifade eden Özkan, şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, istişare kültürü çerçevesinde ortak aklın gücüne inanarak hareket ediyoruz. ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarımızın da oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını memnuniyetle görüyoruz. Sizlerden aldığımız bu destek ve şevkle, gerçekleştirilemeyecek hizmet olmadığına yürekten inanıyoruz.”

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108