Karacabey’de Geleneksel ‘Ihlamur Festivali’ Başladı

Dünyanın en büyük ıhlamur ormanlarından birine ev sahipliği yapan Karacabey’de, geleneksel hale getirilen Ihlamur Festivali başladı.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 10:09
Karacabey’de Geleneksel ‘Ihlamur Festivali’ Başladı

Etkinliğin ilk akşamında sahne alan Çalgıcı Mektebi, Yeniköy’de binlerce yazlıkçıya unutulmaz bir konser verdi.

Birbirinden renkli şarkılarıyla geceyi şenlendiren orkestra, Yeniköylü binlerce yazlıkçıya muhteşem bir gece yaşattı.

Ünlü İsimler Sahne Alacak

Etkinlikler kapsamında; Çalgıcı Mektebi’nin ardından Cuma Akşamı Nida Şan, Cumartesi akşamı İmera ve Pazar günü de Popstar İkizler (Kürşat ve Erdem Çömlek) sahne alacak. Ayrıca Cumartesi günü ıhlamur ormanlarında, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da katılacağı bir halk yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Gün Boyu Etkinlikler

Etkinlik boyunca oluşturulan stantlarda ise alışveriş şenliği, yerel ürünler, DJ Ali Toprak canlı müzik performansının yanı sıra; çocuklar için türlü eğlenceli oyun ve yarışmalar yer alacak.

Belediye Başkanı Ali Özkan da ıhlamur kokulu günler sloganıyla düzenlenen festivale, tüm bölge halkını beklediklerini dile getirdi.

Öte yandan, 4 gün sürecek festivalde, gün boyu sürecek etkinliklerle yazlıkçıların unutulmaz anlara tanık olması hedefleniyor.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108