Karacabey KARYEK Kursları Başlıyor

Standart belediyeciliğin dışında, sosyal ve kültürel anlamda da tüm kent bireylerinin gelişimi ve kalkınması adına Türkiye çapında ses getirici başarılı hizmetlere imza atan Karacabey Belediyesi, vatandaşlardan da tam not alan KARYEK kurslarının, bu yıl da tüm görkemi ile hizmet vereceğini açıkladı.

10 Kasım 2016 Perşembe 12:21
Karacabey KARYEK Kursları Başlıyor

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği KARYEK ‘Yetenek Geliştirme Kursları’,  başarılı meyvelerini vermeyi sürdürürken, vatandaşlar tarafından da büyük övgü alan kursların, bu yıl da tüm branşları ile 7’den 70’e ilçe halkına hizmet vermeye devam edeceği açıklandı.

Bu Yılın Müjdesi THM ve TSM Koroları Olacak

İlçe genelindeki merkez ve kırsal toplam 85 mahallede, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hitap eden KARYEK kursları arasında tüm spor dallarının yanı sıra; dekorasyon, keçe, ahşap boyama, fotoğrafçılık, halk oyunları, nakış, el sanatları, tiyatro, İngilizce, bilgisayar ve aerobik kurslarının yer aldığı bilgisi verilirken, geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl, Türk Halk Müziği kurslarıyla birlikte Türk Sanat Müziği kurslarının da verileceği ve kurulacak koroların da büyük ses getirmesinin beklendiği açıklandı.

Halk Dansları İçin Müracaatlar Başladı

Belediyenin açıklamasında, yeni dönemde start alacak Halk Dansları kursları için başvuruların 18 Ekim 2016 tarihine kadar, belediye hizmet binasının 6. katındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde alındığı bilgisine de yer verildi.

KARACABEY BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
KaracabeyKursKaryek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108