Karacabey'de Ihlamur Festivali Heyecanı Başladı

İlçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin, Bursa ve ülkemiz gündemine taşınması hedefiyle, hayatın her alanına yönelik ciddi atılımlara imza atan Karacabey Belediyesi, ilçenin tanıtım etkinliklerinde hız kesmiyor.

30 Temmuz 2018 Pazartesi 20:43
Karacabey'de Ihlamur Festivali Heyecanı Başladı

Karacabey Belediyesi, alanında dünyanın en büyüğü özelliğindeki Ihlamur Ormanları’nın, doğa tutkunları için yeni bir cazibe merkezi olması hedefiyle ilçede geleneksel hale getirdiği ‘Ihlamur Kokulu Günler’ isimli festivali, bu yıl da düzenlemeye hazırlanıyor.

Karacabey’de, 01-07 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan festivale Yeniköy/Boğaz ev sahipliği yapacak. Bu yılki organizasyonda hem çocuklar hem de yetişkinler için çok sayıda etkinliğe imza atılacak olup, aynı zamanda Aydilge, Kolpa ve Resul Dindar da sevenleriyle buluşacak.

Hazırlıklar tamam

Karacabey’in keşfedilmemiş çok sayıda değerinin gün yüzüne çıkarılması ve hak ettiği konuma ulaştırılması için göreve geldikleri günden bu yana büyük bir atılım dizisi başlatıldığına vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, Ihlamur Festivali kapsamında hazırlıkların tamamlandığı belirterek, başta Bursa ve civar bölgeler olmak üzere ülkemizin dört bir yanından ziyaretçileri Karacabey’e beklediklerini kaydetti.

Festival yine dolu dolu geçecek

Geleneksel hale gelen Karacabey Ihlamur Festivali’nde bu yıl da büyük bir heyecanın yaşanması beklenirken, festival süresince çocuklar ve yetişkinler için düzenlenecek çeşitli yarışmalar vehalk oyunları gösterileri ile birlikte,kurulacak olan ekopazar ile yöresel ev lezzetleri ve konserlerin, ziyaretçilerden yine tam not alması bekleniyor.

Konserler merakla bekleniyor

Öte yandan, festival kapsamında Karacabey’e gelecek olan ünlü grup ve şarkıcılar Kolpa, Resul Dindar veAydilge de festival alanını dolduracak binlerce ziyaretçiye en güzel şarkılarını seslendirecek.

Konser detayları ise;3 Ağustos Cuma saat 21.30Kolpa, 4 AğustosCumartesisaat 21.30Resul Dindar ve 5 Ağustos Pazar saat 21.30Aydilge olarak açıklandı.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108