Karacabey Birlikspor Play-Off peşinde

Son dönemde gerçekleştirdiği sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik hamlelerle, tüm Bursa kamuoyunun haklı takdirini toplayan ve Spor Toto 3. Ligi’nde mücadele eden Karacabey Birlikspor’un yönetim kurulu toplantısından, Play-Off için kararlılık mesajı çıktı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 21:16
Karacabey Birlikspor Play-Off peşinde

Karacabey Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen toplantıda, Karacabey Belediyesi ve aynı zamanda Karacabey Birlikspor Onursal Başkanı olan Ali Özkan ile Kulüp Başkanı Uğur Koçak ve tüm yönetim kurulu üyeleri tam kadro halinde hazır bulundu.

Toplantıda, 2. yarı öncesi takımın genel durumu ve yeni transferler detaylı bir şekilde masaya yatılırken, Play-Off hedefine ulaşmak adına hayata geçirilecek yol haritası da çıkarıldı.

Ulaşılamayacak hedef yok

Toplantıda, Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri tezahüratları ile Mavi-Siyahlılar’ın en güçlü destekçisi konumunda olan taraftarlar ve takımlarına sahip çıkarak, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen sponsorların katkılarıyla, ulaşılamayacak hedef olmadığa dikkat çekildi.

Panayır yerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan sportif tesisler, diğer altyapı yatırımları ve Karacabeyli sporcuların destekleri ile kalıcı başarıları yakalama fırsatının da elde edildiği dile getirilen buluşmada, Karacabey Birlikspor için tüm kentin el birliği ile hareket etmesinin önemli olduğu kaydedildi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108