Karacabey Belediyesi’nin Hizmet İçi Eğitimleri ‘Tam Gaz’

Kent yönetiminde birbirinden eşsiz modern belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Karacabey Belediyesi, personel verimliliğinin artırılması ve mevcut hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi hedefiyle uygulamaya koyduğu hizmet içi eğitimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

19 Mart 2017 Pazar 14:05
Karacabey Belediyesi’nin Hizmet İçi Eğitimleri ‘Tam Gaz’

Yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden eğitimlerin ilk bölümünde, ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ konularının işlendiği ve tüm yılı kapsayacak şekilde, periyodik aralıklarla tekrarlanacak diğer konu başlıkları arasında da mevzuat ve halkla ilişkiler başta olmak üzere, çağın gerektirdiği tüm gelişim eğitimlerinin yer aldığı açıklandı.

Karacabey Belediyesi Yazıişleri Müdürü Vildan Yüce, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, eğitim çalışmalarının Marmara Belediyeler Birliği’nce ortaklaşa düzenlendiğini ifade ederken, eğitim çalışmalarından kısa sürede elde edilen olumlu sonuçların da memnuniyet verici düzeyde olduğuna vurgu yaptı.

Ali Özkan: Karacabey 1. Lig Belediyeleri Arasına Yükseliyor

Konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren ve göreve başladıkları ilk günden itibaren, belediyenin güçlü ve sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması adına gerçekleştirilen yapısal reformlar sayesinde, Karacabey’in her geçen gün ‘1.Lig Belediyeleri’ arasına daha da yaklaştığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Modern ve Müreffeh Kent Karacabey’ hedefine mutlaka ulaşılacağını kaydederken, son dönemde ilçeye kazandırılan yatırımların da bunun en güzel kanıtı olduğunu söyledi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108