Karacabey Belediyesi Vites Yükseltti

Son dönemde ‘modern belediyecilik’ adına, ses getiren başarıları ile dikkat çeken ve Türkiye’nin ender borçsuz belediyeleri arasına adını yazdıran Karacabey Belediyesi, araç filosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında yeni araç alımlarına da hız kesmeden devam ediyor.

14 Kasım 2016 Pazartesi 12:54
Karacabey Belediyesi Vites Yükseltti

Son dönemde modern belediyecilik adına ses getiren başarıları ile dikkat çeken ve Türkiye’nin ender borçsuz belediyeleri arasına adını yazdıran Karacabey Belediyesi, araç filosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında, ücretlerinin tamamının peşin ödendiği 8 aracı daha araç filosuna dâhil etti.

Karacabey Belediyesi tarafından yeni alınan 8 araç, önceki gün gerçekleştirilen görkemli bir tören ile Karacabeylilerin hizmetine sunuldu.

Araç filosuna yeni katılan araçların kurdele kesim töreni; Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şükrü Köse, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Müftü Durmuş Ayvaz, ,belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar tarafından gerçekleştirilirken, törende geniş bir vatandaş kitlesi de hazır bulundu.

Sürdürülebilir Finansal Yapıyı Hedefliyoruz

Göreve başladıkları ilk günden itibaren, belediyenin güçlü ve sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması adına gerçekleştirilen yapısal reformlar sayesinde, Karacabey’in konumunun ‘1.Lig Belediyeleri’ arasına her geçen gün daha da yaklaştığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, modern belediyecilik adına uygulamaya koydukları yapısal değişimler sayesinde, ekonomik anlamda da başarılı sonuçlar elde etmeye başladıklarını kaydetti.

Ali Özkan: Tüm Alımlarımızı Peşin Yapıyoruz

Araç filosuna sürekli yeni araç alımlarının gerçekleştirildiğini anımsatarak, en son alınan araçların tümünün, ücretlerinin de peşin olarak ödendiğinin altını çizen Başkan Ali Özkan; “Karacabey Belediyesi, kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü yapısıyla, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor. Bir sürü maliyet unsurlarına rağmen gelir ve gider dengesini doğru bir şekilde yöneterek, borçsuz bir belediye adına faaliyetlerimize titiz bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

Büyük Projeler İçin Borç Almak da Bir Alternatifimizdir

“Hedeflerimiz doğrultusunda, ihtiyaç duyduğumuz projeleri gerçekleştirmek adına gerektiğinde borçlanma yolu da bir alternatifimizdir” diyen Başkan Ali Özkan, “Her yıl vites büyülterek hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz. Karacabey, Bursa’nın merkezde yer alan ilçelerin konumuna doğru sosyal, kültürel ve ekonomik olarak tüm yönleri ile kararlılıkla ilerlemektedir. İlçemizin topyekûn kalkınması adına özverili şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108