Karacabey Belediyesi Haşereyle Mücadelede Kararlı

Karacabey Belediyesi; sivrisinek, karasinek, kene gibi haşerelerle mücadele çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

21 Temmuz 2018 Cumartesi 20:02
Karacabey Belediyesi Haşereyle Mücadelede Kararlı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediyesi temizlik işleri ekiplerinin birlikte yürüttüğü çalışmalarda kullanılan ve ilçe genelinde faaliyet gösteren araçlara iki yeni araç ilave edildi.

Karacabey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince araç filosuna eklenen ilaç aracı ile ‘haşerelerle mücadelede’ daha etkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Bu zamana kadar, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 3 araç ile Karacabey Belediyesi’ne bağlı 3 araç her gün ilaçlamalarını ilçe genelinde sürdürüyordu. Sinekle mücadelede daha etkin bir çalışmayı hayata geçirmek adına Karacabey Belediyesi, araç filosuna eklediği yeni ilaçlama araçlarıyla çalışmalarına hız verdi.

Daha sağlıklı bir ortam için çalışıyoruz

İlçe genelindeki park ve bahçelerde, kene ve benzeri haşerelere karşı gerçekleştirilen çalışmalara devam ettiklerini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu konuda oldukça hassas davrandıklarına dikkat çekti.

Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşaması adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Özkan, “Halkımızın sağlığı için ilçe genelinde park, bahçe ve haşerelerin üreme ve yayılma alanları ekiplerimizce tespit edildi. Bu yerler başta olmak üzere, ilçe genelinde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Karacabey Belediyesi ekipleri koordineli olarak çalışmalarını yürütüyor” dedi.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 21.07.2018 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108