Karacabey Belediyesi Çalışanlarına Sosyal Denge Tazminatı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, sosyal denge sözleşmesiyle Ocak 2018 itibariyle belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacağını söyledi.

19 Ocak 2018 Cuma 18:18
Karacabey Belediyesi Çalışanlarına Sosyal Denge Tazminatı

Karacabey Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR SEN) arasında, sosyal denge tazminatı sözleşmesi törenle imzalandı. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile BEM-BİR SEN Bursa Şube Başkanı Ali Alan, sözleşmeyi çalışanlara hayırlı olması temennileri ile imzaladı.

Törende konuşan Başkan Ali Özkan, ilçe halkı yararına projelere personelin özverili çalışmaları ile imza atıldığını anımsatarak, belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığını almasından her zaman gurur duyduklarını kaydetti.

"Tek kuruş borcu olmayan nadir belediyelerden"

Karacabey’in topyekûn kalkınması adına akılcı para kaynakları yönetimi ile tüm borçları temizlediklerini ve Türkiye’de borçsuz ender belediyeler arasına Karacabey’in adını yazdırdıklarını dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, imzalanan sözleşmenin ilgili personele hayırlı olması temennisinde bulundu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108