‘Halil İbrahim Sofrası’nın Son Adresi İnkaya Mahallesi Oldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerini tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor.

22 Şubat 2017 Çarşamba 15:32
‘Halil İbrahim Sofrası’nın Son Adresi İnkaya Mahallesi Oldu
‘Mobil Başkan’ sloganı ile ülke genelinde adını duyuran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, kırsal ve kent merkezi ayırt etmeksizin kararlılıkla sürdürülen ve sorunların vatandaşlarla yerinde değerlendirilerek, çözüm yollarının birlikte geliştirildiği ‘Halil İbrahim Sofrası’nın son durağı İnkaya Mahallesi oldu.
 
Talepler Titizlikle Not Alınıyor
 
İnkaya Mahallesi’ndeki vatandaş buluşmasında, Başkan Özkan ile birlikte belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri de tam kadro hazır bulunurken, vatandaşlarca dile getirilen sorunlar ve çözüm yolları da titizlikle not alındı.
 
“Sorunları Belediye Başkanımıza İletmekten Mutluyuz”
 
İnkaya Mahallesi sakinlerinin de yoğun katılımının gözlendiği ziyarette, Belediye Başkanı Ali Özkan ile aynı masayı paylaşmaktan ve taleplerini yüz yüze aktarma fırsatı bulmaktan dolayı duydukları hoşnutluğa, özellikle vurgu yapan vatandaşlar; “Belediye Başkanımız ve beraberindeki yetkililere, tüm belediyeyi ilgilendiren sorunların yanı sıra; tarımsal ve hayvancılık konularında karşılaştığımız diğer sorunları da aktarma şansı yakaladık. Yetkililerin, bizlerin ayağına kadar gelmesinden devletimiz adına kıvanç duyduk” şeklinde görüşlerini dile getirdi.


 
Ortak Aklı Önemsiyoruz
 
İnkaya Mahallesi sakinleriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey’in topyekûn gelişimi adına yoğun çaba gösterdiklerini anımsatarak, merkez-kırsal ayırt etmeksizin ilçenin her noktasına değer katacak çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Göreve geldikleri günden bu yana, istişare kültürü çerçevesinde ortak aklın gücüne inanarak hareket ettiklerine değinen Başkan Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarının da bu anlamda oldukça faydalı sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108