Bursa Karacabey'deki Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü 1 Yaralı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında emanet aldıkları araçla kaza yapan şahıslardan 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı.

12 Eylül 2018 Çarşamba 22:23
Bursa Karacabey'deki Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü 1 Yaralı

Bursa Karacabey'de gerçekleşen trafik kazasında bir şahıs arkadaşından emanet olarak aldığı araçlar Karacabey Longoz Ormanları'na gitti. Longoz Ormanları'nda bir süre vakit geçirdikten sonra geri dönmek için yola çıkan şahıslar aracı kullanan şahsın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında bulunan taş yığınına çarparak takla attı.

Takla atan araçta bulunan şahıslardan biri olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan diğer şahıs Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 12.09.2018 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108