Bursa Karacabey’de uyuşturucu operasyonu

Karacabey ilçesinde Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

03 Ocak 2022 Pazartesi 13:39
Bursa Karacabey’de uyuşturucu operasyonu

Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen Serkan H. (37)’yi takibe aldı. Polis ekiplerinin yaptığı teknik ve fizikî takip sonucunda şüphelinin ikametinde arama yapıldı.

Aramada satışa hazır çıkılar halinde 425 gram esrar, satışa hazır çıkılar halinde 30 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu satışında kullanılan rulo halinde alüminyum folyo, esrar öğütmede kullanılan aparat, bir adet hassa terazi ve 8 bin TL para ele geçirildi.

Uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan gözaltına alınan Serkan H., ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108