Bursa Karacabey'de kaza: 1 yaralı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, TIR ile çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı.

06 Aralık 2021 Pazartesi 14:30
Bursa Karacabey'de kaza: 1 yaralı

Kaza, Bursa-Balıkesir kara yolunun Gölkıyı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mustafa Kaya idaresindeki 10 DR 388 plakalı otomobil, Gölkıyı Mahallesi yakınlarında 34 EAV 190 plakalı Bayram Mikyas idaresindeki TIR ile çarpıştı.

Otomobilin ön kısmının TIR’ın arka kısmına çarpması sonucunda ortalık adeta savaş alanına döndü.

Kazada yola savrulan otomobili kullanan sürücü Mustafa Kaya, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak, Karacabey Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108