Bursa Karacabey'de araçlarda sigara denetimi

Uygulamaya konulan tütün ve tütün mamulleri ile mücadele eylem planı kapsamında, Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hususi araç, ticarî taksi ve toplu taşıma araçlarına yönelik bilgilendirme ve denetimler yapıldı.

22 Aralık 2021 Çarşamba 23:16
Bursa Karacabey'de araçlarda sigara denetimi

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Heykel Meydanı’nda polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, tütün ve tütün mamulleri ile mücadele kapsamında vatandaşların duyarlılığının arttırılması hedefleniyor.

Dumansız hava sahasının korunması yönünde kontrol ve denetimlerin devam edeceğini beyan eden yetkililer, yapılan denetimlerde dumansız hava sahasının korunması amacı ile aracında sigara içmeyen ve içilmesine müsaade etmeyen sürücülere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.

Bilindiği üzere, özel araçta sigara içmek 4207 sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun kapsamında yasaklanmıştı.

Araçlarda tütün mamulleri tüketenler hakkında 205 TL idarî para cezası tatbik ediliyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108