Bursa'da Tavuğuna Saldıran Köpeği Pompalı Tüfekle Vurdu

Bursa'da bir çiftçi tavuğuna saldırdığını iddaa ettiği dört aylık köpeği pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Pompalı tüfekle vurulan köpek telef oldu.

10 Eylül 2018 Pazartesi 12:04
Bursa'da Tavuğuna Saldıran Köpeği Pompalı Tüfekle Vurdu

Bursa'nın Karacabey ilçesi Karaağaç Köyü'nde meydana gelen olayda tavuk çiftliği bulunan 52 yaşındaki şahıs komşusunun köpeğinin tavuklarına saldırdığını görünce sinirlenerek pompalı tüfekle köpeği vurdu.

Ateş edilme sesini duyunca olay yerine giden köpeğin sahibi köpeğinin yerde kanlar içersinde yattığını gördü ve veterinere götürmek isterken köpek orada can vererek telef oldu. Köpeğini vuran komşusundan şikayetçi olmak isteyen şahıs Jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri köpeği vuran çiftlik sahibini ifadesini almak için karakola götürdüler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108