Başkan Ali Özkan’dan Anlamlı Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Karacabey Temsilciliği’ni ziyaret etti.

14 Aralık 2016 Çarşamba 14:41
Başkan Ali Özkan’dan Anlamlı Ziyaret

Dernek Temsilciliği Başkanı Musa Yılmaz’dan derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Ali Özkan, şehit yakınları ile gazilerin her türlü sorunlarının çözümü adına, yanlarında olmayı kararlılıkla sürdürecekleri mesajını verdi.

Vatan için şehit ve gazi olmanın, Türk milletini tarif eden en önemli hasletlerden biri olduğuna işaret eden Başkan Özkan, şehit yakınları ile gazilere verilen desteğin de bir minnet borcu olduğuna vurgu yaptı.

Desteklerinden Ötürü Karacabey Halkına Teşekkür Ediyoruz

Dernek temsilciliğine ofis tahsis edilmesi ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanması adına, belediyenin verdiği desteğin her türlü takdirin üzerinde olduğunu dile getirerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Temsilciliği Başkanı Musa Yılmaz da belediyenin şahsında, tüm Karacabey halkına kendilerine verilen destek için minnettar olduklarını söyledi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108