Başkan Ali Özkan, Komşu İlçelere Ziyaretlerini Sürdürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, komşu ilçe belediye başkanlarına yönelik başlattığı ziyaret trafiğini hız kesmeden sürdürüyor.

04 Ocak 2017 Çarşamba 15:58
Başkan Ali Özkan, Komşu İlçelere Ziyaretlerini Sürdürüyor
Tarım ve hayvancılığın belkemiği durumundaki Güney Marmara bölgesinin, topyekûn gelişip kalkınmasını ve buna yönelik tüm konularda güçlü bir birliktelik sağlanmasını hedefleyen ziyaretlerin yeni adresi, Bandırma Belediyesi oldu.
 
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya önceki gün gerçekleştirilen ziyarette, başta Susurluk Şeker Fabrikası’nın faaliyete alınması olmak üzere, tüm bölgenin kalkınması adına geliştirilebilecek proje ve işbirlikleri masaya yatırıldı.


 
Ortak Hareket Edilecek
 
Oldukça samimi bir ortamın gözlendiği zi1yarette, her iki ilçenin başta belediyeleri olmak üzere; diğer kurum ve kuruluşları ile birlikte ortak hareket etme kararı alınırken, Ali Özkan ve Dursun Mirza, ziyaretin anısına birbirlerine tablo takdiminde de bulundu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108