Başkan Ali Özkan'dan Yoğun Bayram Programı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mübarek Kurban Bayramı’nda yoğun bir programı geride bıraktı.

06 Eylül 2017 Çarşamba 10:48
Başkan Ali Özkan'dan Yoğun Bayram Programı

Karacabey’deki bayram etkinlikleri, yaklaşık 700 yıllık bir tarihe tanıklık eden Ulucami’de, bayram namazı için bir araya gelen ilçe protokolünün vatandaşlarla bayramlaşması ile başlarken, buradaki etkinliklerde; Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Jandarma Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu ve Müftü Durmuş Ayvaz hazır bulundu.

Karacabey’de, birlik ve beraberlik havasının doyasıya teneffüs edildiği Kurban Bayramı etkinliklerinin daha sonraki bölümü, yine bayramın birinci günü saat 11.00’de, AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığı’nda, vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Buradaki etkinliklerde, Başkan Ali Özkan’ın yanı sıra; İlçe Başkanı Murat Erol, partililer ve vatandaşlar hazır bulundu.

Türk Milletini Ayakta Tutan En Büyük Değerler

AK Parti İlçe Başkanlığı’ndaki bayramlaşmanın hemen ardından, saat 12.00’de Belediye Başkanlık makamında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Protokol mensupları, belediye personeli ve vatandaşların yer aldığı bayramlaşma töreninde konuklarını ağırlayan Belediye Başkanı Ali Özkan, kurban kelimesinin yakınlaşma anlamına geldiğini anımsatarak; yardımlaşma, yakınlaşma ve paylaşımın, Türk milletini ayakta tutan en büyük değerler arasında olduğunu dile getirdi.

Başkan Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, ülke gündeminde yer alan konuları da partililerle paylaştı.

Başkan Özkan konuşmasında; adaletli yönetimi ön planda tutan Osmanlı İmparatorluğu’nun, emperyalist güçler tarafından işgal edildiğini ve küllerinden doğarak bayrağı devralan genç Türkiye Cumhuriyeti’nin de 94 yılda, yine eski gücüne kavuştuğuna vurgu yaptı. Başkan Özkan ayrıca, 15 Temmuz’da başlatılan işgal girişimlerini, vatandaşların örnek mücadeleyle bertaraf ettiğini anımsatarak, emperyalistlerin aynı tokadı her zaman yemeye mahkûm olduklarını dile getirdi.

Yoğun Katılım

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın son derece yoğun geçen bayram etkinliklerinin son adresi ise AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nca saat 14.00’de, Merinos Parkı içerisindeki Gönül Dostları’nda gerçekleştirilen etkinlikler oldu.

Son derece yoğun katılımın sergilendiği bayramlaşma töreninde; Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, eski ve yeni Bursa milletvekilleri, Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, partililer ve vatandaşlar hazır bulundu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108