Ali Özkan’dan esnaf ziyaretinde ‘istişare’ kültürü

- “Mobil Başkan Ali Özkan” sloganı ile ‘oturan değil, sorunları yerinde çözen başkan’ olacağını her fırsatta dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaş buluşmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

26 Şubat 2018 Pazartesi 20:42
Ali Özkan’dan esnaf ziyaretinde ‘istişare’ kültürü

Ali Özkan, ilçe sorunlarının yerinde belirlenip çözüm yolları bulunması konusunda vatandaş görüşlerinin de alınması amacını taşıyan ve tüm ilçe halkında büyük memnuniyet yaratan vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İlçe merkezindeki esnaflarla işyerlerinde buluşan Özkan; istişare kültürüne son derece önem verdiklerini belirterek, kenti tüm paydaşları ile birlikte yönettikleri mesajı verdi.

Verimli geri dönüşler oluyor

Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Özkan, ziyaretlerde ilçe sorunlarının yerinde belirlenip çözüm yollarının bulunması hususunda vatandaş görüşlerinin de alınmasının hedeflendiğini söyleyerek, bu ziyaretlerden verimli geri dönüşler aldıklarını kaydetti.

İstişare kültürü ile çözülemeyecek sorun yok

Vatandaş buluşmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini aktaran Başkan Özkan, belediye başkanlık makamını kutsal bir görev olarak kabul ettiklerini de sözlerine ekleyerek, istişare kültürü sayesinde çözülemeyecek sorun olmadığına vurgu yaptı.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 26.02.2018 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108