Ali Özkan’dan Başhekim Petek’e Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Petek’i ziyaret etti.

03 Ocak 2017 Salı 19:51
Ali Özkan’dan Başhekim Petek’e Ziyaret

Önceki gün gerçekleşen ziyarette, belediye ve hastanenin kentin ihtiyaçlarına yönelik ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar ile yakın dönemde birlikte gerçekleştirilecek yeni projeler masaya yatırıldı.
 
Başkan Özkan’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Devlet Hastanesi Başhekim Opr. Dr. Mehmet Petek, belediyenin sunduğu katkıların her türlü takdirin üzerinde olduğunu dile getirirken, bu anlamda verdiği desteklerden ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.
 
Kararlılıkla Devam Edeceğiz
 
İlçenin topyekûn kalkınması adına, insan sağlığının çağdaş normlara ulaştırılması çalışmalarına büyük önem verdiklerine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da çevre ve insan sağlığına verdikleri önem ve desteğin, ‘müreffeh kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108