Ali Özkan: “Eğitime Olan Desteğimiz Sürecek”

Türkiye genelinde birçok şubesi bulunan Özel Sınav Eğitim Kurumları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek bölgede yürüttükleri eğitim çalışmaları hakkında kendisiyle görüştü.

06 Ocak 2017 Cuma 00:00
Ali Özkan: “Eğitime Olan Desteğimiz Sürecek”
Gıyasettin Bingöl, Karacabey’de yürüttükleri çalışmalarda, kendilerine gösterdikleri yakın ilgi için Başkan Ali Özkan’a teşekkür ve minnettarlığını sunarken, Başkan Ali Özkan da Bingöl’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
Eğitim Camiamıza Başarılar Diliyorum
 
Son dönemde Karacabey’in tüm yönleri ile çarpıcı bir şekilde geliştiğini belirterek; sosyal, ekonomik, kültürel ve sportif konularda alınan başarıların da tüm Bursa’nın haklı takdirini kazandığına vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Başta eğitim kurumları olmak üzere, tüm eğitim kurumlarının yanında olmayı ve eğitime destek vermeyi kararlılıkla sürdüreceğiz.



Geleceğimizin teminatı olan genç nesillerin, tüm yönlerden donanımlı olması adına yürürlüğe koyduğumuz projeler, önümüzdeki dönemde de ses getirecek. Bu sebeple, kutsal bir görev yerine getiren eğitim camiamıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 06.01.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108