Ali Özkan: “Eğitim ilk önceliğimiz”

Karacabey Belediyesi tarafından başlatılan ve ilçedeki ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla Okuyorum' projesi, tüm hızıyla devam ediyor.

04 Ocak 2018 Perşembe 21:07
Ali Özkan: “Eğitim ilk önceliğimiz”

Etkinliklerin bu haftaki bölümünde öğrencilere seslenen Başkan Ali Özkan, belediyeciliğin standart hizmetlerden oluşan yönünün yanında; sosyal, kültürel ve sportif projeleri de sırasıyla hayata geçirdiklerini kaydederek, eğitimin ilk önceliklerinden biri olduğunu söyledi.

Başkan Ali Özkan, her şeyimiz olan genç nesillerin hayata daha donanımlı katılması adına eğitime verdikleri desteği kararlılıkla sürdüreceklerine vurgu yaptı.  Öğrenciler de belediye başkanı ile aynı masada kitap okuma heyecanını yaşayarak, özgüvenlerini daha da perçinledi.

Kültürel ve ahlaki zenginliklerimizin değerini bilmeliyiz

Belediye Başkanı Ali Özkan, son yıllarda ülke olarak elde edilen ekonomik başarıların sürdürülebilir olması adına, çocukların ve gençlerin kendi öz benliklerinde mevcut kültürel ve ahlaki değerleri muhafaza ederek, çağın gereksinim duyduğu bilgilerle de donanımlı olması gerektiğine vurgu yaptı.


 
Uluslar ve kültürler arasındaki etkileşim ve bilgi paylaşımının, medya ve diğer iletişim araçları ile her konuda radikal değişiklikler yarattığına dikkat çeken Özkan; “En önemli zenginliğimiz olan kültürel ve ahlaki zenginliklerimiz, bizi diğer uluslardan bir adım öne çıkarıyor. Bu değerlerimizin yanında, tüm bilim dallarında gerçekleştirilecek gerçek bir eğitim ve öğretimle, kendimizi ve her şeyimiz olan çocuklarımızı yenidünyaya göre hazırlamalıyız. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler, bunların çoğalması için böyle bir etkinlikte buluştuk. Bu anlamda, etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108