Yeni Şerefiye'de Çalışmalar Tamamlandı

İznik’e bağlı Yeni Şerefiye Mahallesi’nde İznik Belediyesi tarafından yapılan birçok çalışma tamamlandı.

02 Haziran 2017 Cuma 14:44
Yeni Şerefiye'de Çalışmalar Tamamlandı

Mahalle halkının talepleri üzerine yapım ve onarım çalışmalarına başlanan Şadırvan, tuvalet ve lavabo, Köy Konağı ve Cami çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlandı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Kırsala Kalkınmaya önem verdiklerini ve bu yönde çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “46 mahallemizden 39 taşra mahallemize hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Şuan da birçok taşra mahallemizde çalışmalar devam ediyor veya tamamlanmış durumda. Bu mahallelerden biri de Yeni Şerefiye mahallemiz. Burada hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve eksik olan çalışmaları hayata geçirdik. Mahallemizin ihtiyacı olan Şadırvan, tuvalet ve lavabo, köy konağı, Cami çevre düzenlemesi çalışmalarını ekiplerimiz tamamladı.

Bunun yanı sıra birçok taşra mahallemizde Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezleri, köy konakları, çevre düzenlemeleri, düğün salonları, oyun parkları gibi hizmetlerle mahalle halkının hayatına olumlu yönde etki edecek irili ufaklı çalışmalar hayata geçti ve geçmeye devam ediyor.

Çalışmalarımızı muhtarlarımız öncülüğünde mahalle halkının istek ve ihtiyaçları çerçevesinde hayata geçiriyoruz. Tamamlanan çalışmalar hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yeni Şerefiye de ki incelemelerinin ardından diğer mahallelerde ki devam eden çalışmalar ziyaret edildi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108