Sargın, dalgıçlar ve öğrenciler ile sahili temizledi

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, öğrenciler ve dalgıçlarla birlikte İznik gölünü ve sahili temizledi.

21 Mart 2017 Salı 06:12
Sargın, dalgıçlar ve öğrenciler ile sahili temizledi

Özel okulun öğrencileri ve belediye ortaklığıyla İznik gölü ve sahilleri temizlendi.

Su altı ve kıyı şeridi temizliği renkli görüntülere sahne odu. 20 öğrenci ve 3 dalgıç ile gerçekleştirilen temizlik operasyonuna Başkan Osman Sargın da katıldı. Öğrenciler sahildeki çöpleri temizlerken, dalgıçlar ise göl dibindeki atıkları çıkardı.

Başkan Osman Sargın, “Böyle anlamı bir faaliyet için ilçemizi seçen öğrencilere teşekkür ediyorum. Öğrencilere küçük yaşlardan itibaren bu çevre şuuru aşılanması önemli.

Sahiller, parklar, sokaklar, caddeleri temiz tutmalıyız. Bu yerlerin temizliğinden ve temiz kalmasından herkes sorumludur” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108