Park ve Bahçeler Müdürü Şimşek Emekli Oldu

İznik Belediyesi müdür kadrosunda bulunan Hasan Şimşek emeklilik süresini doldurmasının ardından emekli olurken, kendisine Başkan Sargın tarafından plaket takdim edildi.

17 Ağustos 2017 Perşembe 15:05
Park ve Bahçeler Müdürü Şimşek Emekli Oldu

Hasan Şimşek 29.06.1987 yılında Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru olarak başladığı iş hayatına 26.05.1997 yılında İznik Belediyesi’nde devam etti. İznik Belediyesinde geçirdiği süre boyunca Zabıta Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptı.30 yıl 2 ay belediye hizmetleri görevinde bulunan Şimşek 17 Ağustos 2017 tarihinde emekliye ayrıldı.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108