İznikli gözüyle İznik

‘İznikli Gözüyle İznik’ adlı fotoğraf sergisi, 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi’nde İznikli sanatseverlerin izlenimine sunuldu.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 15:02
İznikli gözüyle İznik

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan özel serginin açılışı, renkli görüntülere sahne oldu. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan’ın himayesinde İznik Belediyesi’nin de destekleriyle beğeniye sunulan ‘İznikli Gözüyle İznik’ adlı fotoğraf sergisinin açılışı, 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da katıldı. İznik Fotoğraf Derneği üyelerinden 20 fotoğraf sanatçısının İznik ve mahallerinde çektiği 58 adet İznik fotoğrafı, 1 ay boyunca sanatseverler tarafından görülebilecek.

İznikli sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergideki eserleri titizlikle inceleyen Kaymakam Pehlivan, İznik’in fotoğrafçılar için zenginlik olduğuna ve fotoğraf sanatının önemine değindi. Pehlivan, fotoğraf sanatçılarına desteğinin ise her zaman süreceğini sözlerine ekledi.

BBB

banner119
Anahtar Kelimeler:
İznikli Gözüyle İznik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108