İznik Ülker Aktar Huzurevi'nde Sona Yaklaşıldı

İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi’nde Ağustos ayında atılan temelin ardından çalışmalarda sona doğru yaklaşıldı.

23 Şubat 2017 Perşembe 15:42
İznik Ülker Aktar Huzurevi'nde Sona Yaklaşıldı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın çalışmaları yerinde incelerken yetkililerden de bilgi aldı.

15 TEMMUZ 2017’DE TESLİM EDİLECEK

Selçuk Mahallesi Prof. Dr. Işık Kara Sokak’ta ki inşaat alanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın burada hayırsever işadamı Yahya Şükrü Gürün, Müteahhit Mesut Tiryaki ve yetkililer ile bir araya geldi.

İnşaat’ın yüklenici müteahhiti ile sıkı bir pazarlık yapan Belediye Başkanı Osman Sargın 15 Temmuz 2017 tarihinde huzurevinin teslimi konusunda fikir birliğine vardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Belediyecilik odur ki; yoksulunun yanında olacak, engellinin engelini giderecek, sahipsizlere sahip çıkacak, kimsesizlerin kimsesi olacak. “Belediye Nerede” diyenin daha sormadan yanında olacak. Velhasıl; dertlinin sıkıntılının kimsesizlerin kimsesi olacak. Hepimiz yaşlanacağız, herkes yaşlanacak.

Gönül ister ki; her türlü ihtiyaçları ailesi tarafından karşılansın. Ama olur da hiç kimsesi kalmamışsa işte o zaman kimsesizlerin kimsesi olmayı ilke edinmiş belediyeler bu vatandaşlarımıza sahip çıkacak.



Belediyenin şefkat eli huzur evleri vasıtasıyla vatandaşlarımıza uzanacak. İşte böylesine önemli bir tesisin yapımında emeği bulunan Rahmetli Ülker Aktar Hanımefendi’nin ailesine teşekkür ediyor, Allah’tan Ülker Aktar Hanımefendi için rahmet diliyorum. İnşallah kazasız belasız bir şekilde binanın tamamlanarak ilçemizin ve milletimizin hizmetine sunulmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi çevre düzenlemeleri, bahçe tasarımı ve peyzaj çalışmalarıyla örnek bir eser olarak hizmete sunulacak.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108