İznik Ticaretine Yeni Bir Soluk

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan Atatürk Caddesi Asmalı Cami altında hizmete giren beyaz eşya ve elektronik ürünler mağazası açılışını gerçekleştirdi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:47
İznik Ticaretine Yeni Bir Soluk

Alabaş Ticaret sahibi Ali Osman Alabaş tarafından hizmete açılan mağazada beyaz eşyadan, elektronik ev aletlerine ve cep telefonuna kadar bir çok ürün bulunuyor.

Mağazanın açılışına katılan İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Müftü Vekili İsmail Selvitopu, Beko Bölge Satış Müdürü Levent İncecik, Beko Şube Müdürü Elmasulu, Beko Bölge Servis Müdürü Alpay Solak, Yetkili Servis Sorumlusu Hakan Özyurt, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, yakın dost ve sevenleri dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirdiler.

Açılış kurdelesini Kaymakam Pehlivan ile birlikte kesen Belediye Başkanı Osman Sargın konuyla ilgili açıklamasında “İlçemiz ticaretine yeni bir soluk kazandıracak olan bu işletme ilçe ekonomimize de katkı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra istihdama da katkı sağlayan işletme sunduğu bir çok ürün yelpazesi ile vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarına cevap verecektir.

Bu vesile ile açılışını gerçekleştirdiğimi bu işletmenin başta sahibi Ali Osman Alabaş kardeşimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hep birlikte mağazadaki ürünlerin bulunduğu beyaz eşya ve elektronik ev aletleri reyonları tek tek gezilerek, yetkililerden bilgi alındı.Açılış verilen mini kokteyl ile sona erdi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108