İznik'te Bir ağaçta iki meyve

Bursa'nın İznik ilçesinde bir ağacın gövdesinde iki farklı meyvenin büyümesi görenleri şaşkına çeviriyor.

07 Kasım 2016 Pazartesi 06:13
İznik'te Bir ağaçta iki meyve

Mehmet Arslan adlı vatandaşın icarına baktığı zeytin bahçesinde bulunan ağacın dallarında kış meyveleri ayva ve muşmula dikkat çekiyor.



"Aynı ağaçta iki meyve olur mu?" diyenlere "evet olur" karşılığını veren Arslan, "Şaşırılacak bir şey yok. Zamanında aşılamaya bağlı. Ayva ile elma da olabilir, kirazla mevsimine göre bir başka meyve de. Fakat bu çiftçilerin pek kabul görmediği bir şey olduğu için yapılmaz. Bu gördüğünüz ağaçta ki muşmula ve ayva aşılanmış ve tutmuş. Aynı mevsimin meyveleri çok da güzel meyve vermiş" dedi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
IznikAğaçMeyveIkili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108