Domatesin Üzerindeki Kabartma Şeklindeki ALLAH Yazısı Şaşırttı

Bursa'nın İznik ilçesinde Sarıağıl Mahallesin de Halil Uzunca’ya ait tarlada üstü kabartmalı 'Allah' yazısı bulunan domates, şaşırtıyor.

11 Ekim 2021 Pazartesi 20:51
Domatesin Üzerindeki Kabartma Şeklindeki ALLAH Yazısı Şaşırttı

Misafirlerine salçalık domates verirken fark ettiği 'Allah' yazılı domatesi, itina ile saklıyor.

Sarıağıl Mahallesinde yaşayan Halil Uzunca, tarlasında dikmiş olduğu domates fidelerinden topladığı domatesleri kış mevsiminde tüketmek üzere kilere kaldırdı.

Uzunca, misafirliğe gelen yakınlarına salçalık domates verirken domateslerden birisinin üzerinde 'Allah' yazısını gördü.

Uzunca, domatesi itinayla saklıyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108