Bursa İznik'te Ölü Bulunan Faruk Kartalmış Olayında 2 Kişi Tutuklandı

Bursa İznik'te dün gece tarihi surlarda cesedi bulunan Faruk Kartalmış isimli gencin ölümü ile ilgili bugün 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24 Ekim 2021 Pazar 19:03
Bursa İznik'te Ölü Bulunan Faruk Kartalmış Olayında 2 Kişi Tutuklandı

Eniştesi Mustafa Y. (55) ile birlikte gözaltına alınan İznikli çiftçi Ahmet Y. (40) mahkemeye verdiği ifadesinde ölen Faruk Kartalmış’ın (30) arabasından 12 bin TL çaldığını iddia etti.

Eniştesi ile birlikte Faruk Kartalmış’ın kaldığı surlara gittiğini ifade eden Ahmet Y. “Bizi görünce tedirgin oldu. Peşinden gittik. Ses duydum bir baktım yerde yatıyor. Ben de gittim emniyete durumu bildirdim” dedi.

Ahmet Y. ve eniştesi Mustafa Y. tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 24.10.2021 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108